Studio 60 on the Sunset Strip - Seizoen 1 (2006-2007) - MovieMeter.nl (2024)

 • 1. Pilot

  18 september 2006 (42 minuten)

  Nadat een live-uitzending van het programma Studio 60 on the Sunset Strip de mist ingaat, moet de nieuwe zenderbaas Jordan McDeere de boel weer zo snel mogelijk op de rails zien te krijgen. Twee voormalige medewerkers van de show, schrijver Matt Albie en producer/regisseur Danny Tripp, moeten de show zien te redden nadat ze een aantal jaar ervoor de show op slechte voet verlieten.

 • 2. The Cold Open

  25 september 2006 (42 minuten)

  Matt en Danny hebben vijf dagen om de volgende show samen te stellen, wat voor de nodige media-aandacht zorgt. Matt moet hierbij samenwerken met zijn voormalige vriendin Harriet, die er het beste van zal proberen te maken. Jordan krijgt te maken met kritische sponsors, die bang zijn voor negatieve reacties op een bepaalde sketch.

 • 3. The Focus Group

  2 oktober 2006 (42 minuten)

  De eerste show van Matt en Danny was een succes, maar dat zou zomaar eens met hun ‘return’ te maken kunnen hebben. De jaloerse Harriet laat weten hoe ze denkt over het feit dat Matt alweer iemand anders datet.

 • 4. The West Coast Delay

  9 oktober 2006 (42 minuten)

  Jordan wordt benaderd door Vanity Fair-columniste Martha O’Dell, die graag toegang zou hebben tot studio 60 om zo een verhaal over de hergeboorte van de show te kunnen schrijven. Harriet geeft Matt een honkbalknuppel die ze van een bekende honkballer gekregen had, niet wetende dat die zijn telefoonnummer er op had geschreven.

 • 5. The Long Lead Story

  16 oktober 2006 (42 minuten)

  Terwijl de cast repeteert voor de aanstaande show met Lauren Graham en Sting, doet O’Dell haar best het verhaal rondom Matt en Harriet boven water te krijgen. Jordan negeert in de tussentijd een lucratief maar smaakloos voorstel voor een reality-serie.

 • 6. The Wrap Party

  23 oktober 2006 (42 minuten)

  Een dronken Jordan wordt vrienden met de cast tijdens een afterparty, Danny probeert Matts gedachten van Harriet te houden met de hulp van drie sexy vrouwen, Simon zou graag meer zwarte schrijvers ingehuurd zien worden en Cal treft een mysterieuze man aan backstage.

 • 7. Nevada Day - Part 1

  6 november 2006 (42 minuten)

  Als Harriet zich wat ongelukkig uitdrukt in een interview wordt ze al gauw als anti-hom*oseksueel bestempeld. Tom verwond een van de mannen die tegen haar protesteert, wat indirect leidt tot zijn arrestatie. Een aantal cast- en personeelsleden van NBS trekt naar een klein plaatsje in Nevada om te zorgen dat Tom die avond gewoon op tv zal kunnen verschijnen.

 • 8. Nevada Day - Part 2

  13 november 2006 (42 minuten)

  Terwijl de spanningen tussen Harriet en Matt hoog oplopen, is Tom nog altijd niet op vrije voet. Omdat Simon tijdelijk afwezig is, vraagt Matt Dylan om naast Harriet plaats te nemen voor het ‘News 60’-segment van de avond.

 • 9. The Option Period

  20 november 2006 (42 minuten)

  Als Ricky en Ron aankondigen te vertrekken en de gehele groep schrijvers met zich mee te nemen om hun eigen show te beginnen, trekt Matt deze plannen in twijfel en probeert hij de schrijvers bij Studio 60 te houden. Harriet is van plan om voor een bepaald magazine in lingerie een fotoshoot te doen, maar wordt daarin niet door iedereen gesteund.

 • 10. B-12

  27 november 2006 (42 minuten)

  De cast moet door de show zien te komen terwijl er een virus heerst en Matt moet de week zien door te komen met een nieuwe, veel kleinere groep schrijvers. Matt schakelt de hulp in van Andy Mackinaw, een voormalig succesvol schrijver van Studio 60. Jordan laat aan Danny weten zwanger dat ze zwanger is.

 • 11. The Christmas Show

  4 december 2006 (42 minuten)

  Met een vakantieshow in het vooruitzicht, probeert Matt studio 60 in de kerstsferen te krijgen. Danny staat op het punt zijn ware gevoelens voor Jordan te uiten, Tom en Simon zien een kans mee te werken en denken met de schrijvers en krijgt de mogelijkheid voor ene carrièreswitch.

 • 12. Monday

  22 januari 2007 (42 minuten)

  Na de vakantie, bereiden de cast- en personeelsleden zich voor op de eerste show van het nieuwe jaar. Danny heeft zijn vizier gericht op Jordan en Matt doet mee in een online veiling voor een date met Harriet omdat hij de andere bieder, regisseur Luke Scott, die date misgunt.

 • 13. The Harriet Dinner - Part 1

  29 januari 2007 (42 minuten)

  Danny en Jordan zijn buitengesloten op het dak van de studio en de overige cast- en personeelsleden zijn bij een diner ter ere van Harriet. Op aandringen van Jack zegt Tom zijn date met Lucy af om zo met Kim Tao naar het diner te gaan, maar ook Lucy heeft een uitnodiging ontvangen.

 • 14. The Harriet Dinner - Part 2

  5 februari 2007 (42 minuten)

  Het diner ter ere van Harriet is in volle gang en Tom zit met een dronken Kim Tao opgescheept. Jordan en Danny worden intussen van het dak bevrijd en de relatie tussen Matt en Harriet loopt spaak.

 • 15. The Friday Night Slaughter

  12 februari 2007 (42 minuten)

  Matt herinnert zich hoe hij en Harriet voor het eerst ontmoetten in 1999. Na het voorval dat zojuist heeft plaatsgevonden begint Matt pillen te slikken. Tom en Dylan doen er intussen alles aan om te zorgen dat hun sketch in de aankomende show wordt opgenomen.

 • 16. 4 A.M. Miracle

  19 februari 2007 (42 minuten)

  Matt zit op de woensdagavond met de schrijvers opgescheept en krijgt daarnaast te maken met advocate Mary Tate, die een onderzoek doet naar seksuele intimidatie. Harriet zit midden in het filmproces voor haar nieuwe film en Jordan en Danny proberen uit te vogelen wie van hen de beste ouder is.

 • 17. The Disaster Show

  24 mei 2007 (42 minuten)

  Allison Janney, gast van de show, belandt in een show die totaal in de soep loopt als de zogenaamde prop masters en cue-kaart medewerkers het laten afweten. Tijdens de show zorgt een bommelding voor een hoop onrust.

 • 18. Breaking News

  31 mei 2007 (42 minuten)

  Jordan heeft de schrik van haar leven als ze haar baby niet meer voelt trappen, maar Tom krijgt een nog veel grotere schrik wanneer blijkt dat zijn broer is gegijzeld. Intussen wordt Matts pilgebruik opgemerkt doordat hij voortdurend te maken heeft met de aanwezigheid van Mary Tate.

 • 19. K & R - Part 1

  7 juni 2007 (42 minuten)

  Jordans ongerustheid bleek terecht en ze wordt met spoed naar de operatiekamer gebracht. Dit leidt tot Danny’s huwelijksaanzoek, dat liefdevol door haar geaccepteerd wordt. De situatie rondom Toms broer neemt ernstigere vormen aan en Matt en Harriet reageren hier verschillend op. De ernstigheid van de situatie brengt herinneringen over de eerste aflevering na 9/11 naar boven.

 • 20. K & R - Part 2

  14 juni 2007 (42 minuten)

  De spanningen lopen steeds hoger op en wanneer Tom op het nieuws te horen krijgt hoe hij en zijn broer van elkaar vervreemd zouden zijn, breekt zijn klomp. Jordan bevalt van haar baby, maar krijgt te maken met interne bloedingen.

 • 21. K & R - Part 3

  21 juni 2007 (42 minuten)

  Jordans interne bloedingen zijn gestopt, maar deze zouden kunnen hebben geleid tot een bacteriële infectie. Danny en Harriet zijn en voelen zich hierdoor hulpeloos. Simon, die zich publiekelijk in de problemen heeft gewerkt, wordt door Jack aangeraden zijn excuses aan te bieden.

 • 22. What Kind of Day Has It Been

  28 juni 2007 (42 minuten)

  Na een lange nacht lijkt uiteindelijk toch alles goed te komen. Simon besluit dan toch publiekelijk zijn excuses aan te bieden, Jordan, Danny en de baby vormen samen een familie en Matt en Harriet bevinden zich aan het begin van een nieuw hoofdstuk. Bovendien zijn Toms broer en zijn kameraden succesvol bevrijd.

 • Studio 60 on the Sunset Strip - Seizoen 1 (2006-2007) - MovieMeter.nl (2024)

  FAQs

  What happened to Studio 60 on the Sunset Strip? ›

  Although 30 Rock's first-season ratings proved lackluster and were lower than those of Studio 60, Studio 60 was more expensive to produce. Studio 60 was canceled after one season while 30 Rock was renewed, and would ultimately last for seven seasons and 138 episodes, the last of which aired during the 2012–13 season.

  What channel is Studio 60 on the Sunset Strip on? ›

  Is Studio 60 worth watching? ›

  "Studio 60" is an intelligent pleasure to watch, and Aaron Sorkin makes great use of talented actors he's worked with before, from Timothy Busfield, Matthew Perry, D.L.

  Where was Studio 60 on the Sunset Strip filmed? ›

  Production: Filmed in Los Angeles by Shoe Money Prods. in association with Warner Bros. Television. Executive producers, Aaron Sorkin, Thomas Schlamme; co-executive producer, Eli Attie; producers, Sarah Caplan, Mark Goffman, Dylan Massin, Patrick Ward; director, Schlamme; writer, Sorkin.

  Why is Sunset Strip famous? ›

  The Sunset Strip is a party destination like no other—home to gangsters in the roaring 1920s, playground of Hollywood royalty then and now, and the origin of many famous brands. In the 1920s, Angelenos discovered poinsettia fields and avocado groves outside the boundary of Los Angeles and the jurisdiction of the LAPD.

  What celebrities are on Sunset Strip? ›

  Placed purposefully around some of the most trafficked restaurants and nightclubs of the 1930s and '40s, everyone in Tinseltown wanted to live there. Some of the building's affluent residents included Frank Sinatra, Howard Hughes, John Wayne, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, and even Bugsy Siegel.

  Can you still watch 77 Sunset Strip? ›

  Currently not available to stream.

  Does the Sunset Strip still exist? ›

  Today it still maintains the title, but has also become the “it” neighborhood for the entertainment industry's up-and-comers.

  Where was Sunset Strip filmed? ›

  This iconic film used myriad locations throughout Los Angeles, California, for its production. The majority of scenes were shot in midtown Los Angeles, which, at the time of filming, was graced by the Renaissance-style mansion at 641 South Irving Boulevard, a primary location in the film.

  Is Studio 666 worth watching? ›

  Studio 666 is exactly what you'd expect from a horror-comedy starring the members of the Foo Fighters -- and if you're in the mood for it, it's a gory good time.

  What movies were filmed at Sunset Studios? ›

  The Sunset Gower Studios lot, the home of such Columbia classics as Frank Capra's It Happened One Night in 1934, Mr. Smith Goes to Washington in 1939, the Three Stooges shorts, Funny Girl and The Caine Mutiny, has continued to host productions of top new films such as The Good Shepherd and The Good German.

  Where was 77 Sunset Strip set? ›

  77 Sunset Strip, a television series from 1958 to 1964, was set on the Sunset Strip between La Cienega Boulevard and Alta Loma Street, although the address was fictitious, since street numbers were in the 7000-8000s.

  What town is Sunset Blvd in? ›

  Sunset Boulevard is a boulevard in the central and western part of Los Angeles, California, United States, that stretches from the Pacific Coast Highway in Pacific Palisades east to Figueroa Street in Downtown Los Angeles.

  What happened to 77 Sunset Strip? ›

  In 1963, as the popularity of "77 Sunset Strip" began to wane, the entire cast was let go except for Zimbalist.

  Is the Sunset Strip still popular? ›

  It is also where Go Go dancing became popular in L.A. The venue was central in promoting emerging bands such as The Byrds, Buffalo Springfield, Janis Joplin, The Doors, and Frank Zappa during the 60s. It's still rockin' to this day with plenty of hard rock, biker dudes, and a plethora of tattoos.

  What studio made Sunset Boulevard? ›

  Paramount Pictures

  When did Tower Records Sunset close? ›

  For years, the location was the most recognizable Tower Records store, but the business shuttered in 2006. The “Tower Records” signage was actually removed then, but was recreated for the 2015 documentary “All Things Must Pass,” which explored the history of the music haven.

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Lilliana Bartoletti

  Last Updated:

  Views: 6451

  Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

  Reviews: 84% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Lilliana Bartoletti

  Birthday: 1999-11-18

  Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

  Phone: +50616620367928

  Job: Real-Estate Liaison

  Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

  Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.